Kamp

kamp nadiža

V Breginjskem kotu leži na dnu doline vasica Podbela. Pod vasjo, tik ob reki Nadiži, pa se nahaja kamp Nadiža. V svoj objem vabi vse, ki imajo radi neokrnjeno naravo ter čisto reko s čudovitimi prodišči.

Kamp je zelo primeren za družine z majhnimi otroki, saj se lahko razposajeno igrajo ob vodi in v njej. Otroško igrišče je opremljeno z igrali: tobogani, gugalnicami, peskovnikom, trampolini ...

Dodatno:

  • ustvarjalno-igralne aktivnosti za otroke

Odprto: do 6. 11. 2022

 

Kamp Nadiža Podbela

nagrada za 2. mesto med večjimi kampi 2017

Za leto 2017 je potekal izbor Naj kamp Adria, v katerem kampisti glasujete za najboljše kampe v Sloveniji. Organizator nas je tokrat postavil v kategorijo večjih kampov Slovenije, kjer ste nas uvrstili na 2. mesto!

nagrada za 1. mesto med manjšimi kampi 2016

Slovenski kamping spletni portal Avtokampi.si je pripravil 6. »Naj kamp Adria«, v katerem kampisti glasujejo za najboljše kampe. Med manjšimi kampi je prvo mesto spet osvojil kamp Nadiža iz Podbele pri Kobaridu!

nagrada za 1. mesto med manjšimi kampi 2015

Znani so rezultati »Naj kamp Adria 2015«. Organizator Avtokampi.si nas je postavil v kategorijo manjših kampov Slovenije, kjer ste nas v konkurenci 31 kampov, spoštovani kampisti, uvrstili na 1. mesto.

zgodovina

ustanovitev kampa nadiža

obnova kampa po povodnji

obnova sanitarij

nagrada za 1. mesto med manjšimi kampi v Sloveniji

nagrada za 1. mesto med manjšimi kampi v Sloveniji drugo leto zapored

nagrada za 2. mesto med večjimi kampi v Sloveniji